Eplényi sípálya

Nordica Síaréna

Eplényi sípálya

A Nordica Síaréna változatos pályarendszerén 16 különböző sí- és 4 szánkóútvonalon lehet hódolni a téli sportoknak. Eplényben található Magyarország leghosszabb egyben, megállás nélkül síelhető útvonala, amely 1927 méter hosszú és teljesen kezdőbarát kék jelzésű szakaszokból tevődik össze. Teljesen kezdőktől a profikig mindenki jól érzi magát a különböző pályák kavalkádjában, legyen az snowboardos, síelő vagy éppen szánkózó. A freestyle stílust kedvelők részére megépítettük Magyarország legnagyobb Freeski és Funparkját, ahol a több földből készült ugrató között helyet kapott egy “BigAir” is.

Sípálya térkép:

Nordica Skiaréna - Eplényi sípálya

Felvonók:

Az eplényi Nordica Síaréna igazi felvonó-nagyhatalom. Nálunk található Magyarország egyetlen négyüléses felvonója a Szent Sólyom. Emellett még három csákányos, két tolókaros és egy műanyagköteles felvonó garantálja a viszonylag rövid sorbanállási időt.

Síkölcsönző:

A síkölcsönzőben Nordica, Blizzard léceket, Nordica, Tecnica sícipőket, Alpina bukósisakokat és snowboard felszereléseket biztosítunk vendégeink számára. A sífelszerelések négy kategóriában állnak rendelkezésre, annak érdekében, hogy mindenki megtalálja a tudásszintjének és stílusának leginkább megfelelőt. Lehetőség van teljesen új illetve verseny sífelszerelések bérlésére is.

 Síbérlet árak:

Skiaréna jegyárak

 

Megközelítés:

Cím: 8413 Eplény külterület, Malomvölgyi utca 1.
GPS koordináták
E47.21377′ K17.92976′

Elérhetőségek:

06 70 425 7674     Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.siarena.hu