Lachtal

Lachtal sípályák

Lachtal a magyar síelők egyik nagy kedvence. Stájerországban, a sokak által jól ismert Murau Kreischberg közelében található, autóval Graz-tól nagyjából egy óra, a magyar határtól 2-2 és fél óra távolságban.
Több magyar tulajdonú vagy magyar érdekeltségű szálláshely épült és nyílt Lachtal sípályái mellett az elmúlt években. Aki szereti, hogy egy osztrák síterepen kényelmesen, akár magyarul is rendelhet az étteremben vagy kérhet információt a recepción, az nyugodtan válassza Lachtal szállodáit.

Lachtal sípályák1.600-2.220 méter magasságban terülnek el 40 kilométer sípálya alkotta sípályarendszer Schönberg-Lachtal településről induló felvonókkal könnyen megközelíthatő. A hatszemélyes Lachtalbahn felvonóval 2.000 méter magasra érhetünk, majd a Zinkenlift felvonóval elérhetjük a 2.220 méteres Hoher Zinken csúcsot. Lachtal síterepén többségében piros jelzésű sípálya fogadja a síelőket, de a lankásabb lejtőkön a kezdő síelők is élvezhetik a síelést. A sípálya alsó részén a Kinder-Lachtal gyermekpark tanuló felvonóval és játékos sípályával várja a kisebbeket. A snowboardozás és freeride síelés kedvelői a funpark akadályait próbálhatják ki. A szánkózni vágyók a Hirzmann-Alm 1,5 kilométer hosszú, kivilágított szánkópályáján csúszhatnak. Lachtal síterepe hóbiztos terület, hiszen kedvező fekvése és a hóágyók mind hozzájárulnak ahhoz, hogy akár áprilisig is eltarthasson a síszezon.

Sípálya térkép

Lachtal sípálya

 

Síbérlet árak:

Hamarosan!